Blog
OLIVIJN
OLIVIJN
Onze Champagne azijn, deze azijn is zo lekker dat wij het overal voor gebruiken. Wij gebruiken het voor salades, om mayonaise mee te maken, zelfs door de Cava en om cocktails mee te maken! Ceviche is een gerecht waarbij vis wordt gegaard in ‘zuur’, in dit geval onze champagne azijn.
Het is ongetwijfeld één van de meest luxe delicatesse die je kent; Kaviaar. Het is een populair doch zeldzaam product. Kaviaar heeft een licht zilte smaak, die door vele ook wordt bestempeld als nootachtig. Echter voelt het zacht en romig aan in de mond. Loopt het water je al in de mond?
MAKRO GROOTS is het nieuwe digitale magazine van Makro, voor culinair Nederland. Vier keer per jaar deelt een topchef zijn verhaal én de bereiding van zijn signature dish. We delen stap voor stap de kennis, bereidingswijze en kooktechnieken achter dit gerecht en vertellen je alles over de gebruikte producten en ingrediënten. Van idee tot uitvoering. Van herkomst tot bord. Van Makro voor jou. Een klein verhaal, groots verteld.
Het verhaal over een kroket, plezier en ondernemerschap. En hoe we dat succes voortzetten in een blijvende traiteurwinkel.
Uitgebreid interview over onze kroket. Vanaf dit moment barstte het landelijk los met RTL NIEUWS, Q-Music, EditieNL etc...