Winkel is gesloten sinds 1 januari 2024
Blog

Blog

OLIVIJN

  • Recept:  Champagne Ceviche 01 Mar

    Blog Recept: Champagne Ceviche

    Onze Champagne azijn, deze azijn is zo lekker dat wij het overal voor gebruiken. Wij gebruiken het voor salades, om mayonaise mee te maken, zelfs door de Cava en om cocktails mee te maken! Ceviche is een gerecht waarbij vis wordt gegaard in ‘zuur’, in dit geval onze champagne azijn.

  • Kaviaar - een zeldzame delicatesse 25 Feb

    Blog Kaviaar - een zeldzame delicatesse

    Het is ongetwijfeld één van de meest luxe delicatesse die je kent; Kaviaar. Het is een populair doch zeldzaam product. Kaviaar heeft een licht zilte smaak, die door vele ook wordt bestempeld als nootachtig. Echter voelt het zacht en romig aan in de mond. Loopt het water je al in de mond?

  • Olivijn GROOTS in magazine van  MAKRO NEDERLAND 01 Nov

    Blog Olivijn GROOTS in magazine van MAKRO NEDERLAND

    MAKRO GROOTS is het nieuwe digitale magazine van Makro, voor culinair Nederland. Vier keer per jaar deelt een topchef zijn verhaal én de bereiding van zijn signature dish. We delen stap voor stap de kennis, bereidingswijze en kooktechnieken achter dit gerecht en vertellen je alles over de gebruikte producten en ingrediënten. Van idee tot uitvoering. Van herkomst tot bord. Van Makro voor jou. Een klein verhaal, groots verteld.

  • Ons verhaal 25 Jul

    Blog Ons verhaal

    Het verhaal over een kroket, plezier en ondernemerschap. En hoe we dat succes voortzetten in een blijvende traiteurwinkel.

  • TV debuut met onze kroket 01 Apr

    Blog TV debuut met onze kroket

    Uitgebreid interview over onze kroket. Vanaf dit moment barstte het landelijk los met RTL NIEUWS, Q-Music, EditieNL etc...