Winkel van sterren restaurant OLIVIJN*
Lekkerste winkeltje van Haarlem
Exclusieve delicatessen en cadeau’s
GRATIS VERZENDING VANAF 50 euro
Blog

Blog

blog-subtitle

 • Kaviaar, een zeldzame delicatesse 25 Feb

  Blog Kaviaar, een zeldzame delicatesse

  Het is ongetwijfeld één van de meest luxe delicatesse die je kent; Kaviaar. Het is een populair doch zeldzaam product. Kaviaar heeft een licht zilte smaak, die door vele ook wordt bestempeld als nootachtig. Echter voelt het zacht en romig aan in de mond. Loopt het water je al in de mond?

 • Olivijn GROOTS in magazine van MAKRO NEDERLAND 01 Nov

  Blog Olivijn GROOTS in magazine van MAKRO NEDERLAND

  MAKRO GROOTS is het nieuwe digitale magazine van Makro, voor culinair Nederland. Vier keer per jaar deelt een topchef zijn verhaal én de bereiding van zijn signature dish. We delen stap voor stap de kennis, bereidingswijze en kooktechnieken achter dit gerecht en vertellen je alles over de gebruikte producten en ingrediënten. Van idee tot uitvoering. Van herkomst tot bord. Van Makro voor jou. Een klein verhaal, groots verteld.

 • Ons verhaal 25 Jul

  Blog Ons verhaal

  Het verhaal over een kroket, plezier en ondernemerschap. En hoe we dat succes voortzetten in een blijvende traiteurwinkel.

 • TV debuut met onze kroket 01 Apr

  Blog TV debuut met onze kroket

  Uitgebreid interview over onze kroket. Vanaf dit moment barstte het landelijk los met RTL NIEUWS, Q-Music, EditieNL etc...

 • Keukentermen 09 Jan

  Blog Keukentermen

  Hoe groot is jouw keuken kennis? Een lijst met begrippen die door de chef in de keuken worden gebruikt. Wat is arroseren? En wat is buerre noisette nou eigenlijk precies? Arroseren - Het bedruipen van vlees, vis, gevogelte wild en/of groenten tijdens de bereiding om uitdroging te voorkomen.

Seen 5 of the 5 articles