Winkel is gesloten sinds 1 januari 2024
Olivijn GROOTS in magazine van  MAKRO NEDERLAND

Saskia de Wal Post - 01 / Nov / 2021

Olivijn GROOTS in magazine van MAKRO NEDERLAND

MAKRO GROOTS is het nieuwe digitale magazine van Makro, voor culinair Nederland. Vier keer per jaar deelt een topchef zijn verhaal én de bereiding van zijn signature dish. We delen stap voor stap de kennis, bereidingswijze en kooktechnieken achter dit gerecht en vertellen je alles over de gebruikte producten en ingrediënten. Van idee tot uitvoering. Van herkomst tot bord. Van Makro voor jou. Een klein verhaal, groots verteld.

MAKRO GROOTS is het nieuwe digitale magazine van Makro, voor culinair Nederland. Vier keer per jaar deelt een topchef zijn verhaal én de bereiding van zijn signature dish. We delen stap voor stap de kennis, bereidingswijze en kooktechnieken achter dit gerecht en vertellen je alles over de gebruikte producten en ingrediënten. Van idee tot uitvoering. Van herkomst tot bord. Van Makro voor jou. Een klein verhaal, groots verteld.

 

Menno’s signature dish

In de derde GROOTS volgen we Menno Post, de chef van restaurant Olivijn in Haarlem. Hij neemt ons stap voor stap mee door de receptuur en bereiding van zijn signature dish: in bijenwas gerijpte, wilde eend met pompoen-zoetzuur, mais en saus van gezouten karamel. Maar eerst duiken we wat dieper in zijn achtergrond. Hoe groeide Menno uit tot de chef die hij tegenwoordig is?

Een ode aan eten in tien hoofdstukken.

KLIK HIER OM HET MAGAZINE TE BEKIJKEN 

 

“Ik creëerde mijn eigen familiebedrijf”

Menno werkte na zijn koksopleiding bij toprestaurant De Swaen van Cas Spijkers. Ook maakte hij deel uit van het dreamteam van het restaurant van Ron Blaauw in Ouderkerk. In zijn periode als chef bij restaurant De Bokkendoorns realiseert hij zich: dit wil ik ook. Een eigen familiebedrijf. Met Olivijn komt die droom tot leven. Op het allerhoogste niveau.


GROOTS magazine van MARKO Nederland 

1 chef, 1 gerecht 1 verhaal door het team van Totalspiel Robin Klaassen

Er wordt uitgebreid aandacht besteed aan het gerecht met eend in bijenwas, Menno als chef en eigenaar van restaurant Olivijn, met zijn vrouw Saskia over hoe ze elkaar hebben leren kennen en hoe ze elkaar versterken. 

Het is een interactief magazine geworden met vele video’s over hoe het gerecht te bereiden, de achtergrond informatie van het gerecht en dus dus achtergrond verhalen van Menno en zijn familiebedrijf, het restaurant, de nieuwe winkel en toekomst visie.

“We zijn zo ontzettend trots op deze uitgave van Makro!” “Het is onwerkelijk om jezelf zo groots op alle Makro billboards in Nederland te zien.” 

Beleef dit magazine hieronder. We zijn reuze benieuwd wat jij ervan vindt! Laat je een reactie achter? 

Makro Olivijn Haarlem Menno Post Groots

KLIK HIER OM HET MAGAZINE TE BEKIJKEN 

Makro Menno Post Olivijn Haarlem Saskia de Wal Olivijn Traiiteur Kroket Haarlem

KLIK HIER OM HET MAGAZINE TE BEKIJKEN 

Makro Menno Post Olivijn eend Restaurant Haarlem Traiteur Gerecht Michelin Haarlem

https://grootsmagazine.makro.nl/groots-met-menno-post/1-chef-1-gerecht-1-verhaal 

 

www.Makro.NL