Winkel is gesloten sinds 1 januari 2024
Vijgen gevuld met BIO foie gras p/st

Vijgen gevuld met BIO foie gras p/st

Terug naar overzicht

€ 7,50 Incl. btw

(0)

Royaal gevulde vijg met BIOLOGISCHE foie gras (ganzenlever), heerlijk in combinatie met een goed glas wijn! LET OP: OLIVIJN GEBRUIKT BIOLOGISCHE GANZENLEVER.

Lees de volledige productomschrijving

 • Niet op voorraad
 • 1 tot 2 werkdagen
 • Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren
 • Winkel is gesloten sinds 1 januari 2024

Productomschrijving

Ingrediënten: Vijgen en biologische ganzenlever  (Foie Royal) 

OLIVIJN GEBRUIKT BIOLOGISCHE GANZENLEVER

Als gevolg van groeiende bezorgdheid over de dierenwelzijnsproblemen die gepaard gaan met het produceren van foie gras, heeft Nederland in 2020 een verbod ingevoerd op de productie van foie gras die niet afkomstig is van biologisch gehouden ganzen of eenden. Dit betekent dat alle foie gras die in Nederland wordt geproduceerd en verkocht, afkomstig moet zijn van dieren die op een diervriendelijke manier zijn gehouden.

Als gevolg hiervan heeft OLIVIJN en daarmee ook andere restaurants en delicatessenwinkels in Nederland ervoor gekozen om alleen nog maar biologische foie gras te gebruiken. Biologische ganzenlever wordt geproduceerd door ganzen te voeden met een dieet dat bestaat uit biologisch geteelde granen en zonder de dieren te dwangvoederen. Dit resulteert in een hoogwaardig product dat op een ethische en verantwoorde manier is geproduceerd.

Door te kiezen voor biologische ganzenlever, dragen consumenten bij aan een duurzame voedselketen en helpen ze dierenwelzijn te bevorderen.

Kortom, de keuze voor biologische ganzenlever is niet alleen goed voor het dierenwelzijn en de duurzaamheid, maar kan ook resulteren in een hogere kwaliteit van het product zelf.

Reviews Schrijf je eigen review

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Schrijf je eigen review

  Best sold with

  related-products-subtitle

  Recent bekeken

  Beschikbaar in de winkel

  Sluiten