Culinaire boetiek van restaurant OLIVIJN*
Topgastronomie voor thuis
Gratis verzending vanaf €100
Kunstwerk Shop  Editions | Food Art by Saskia de Wal

Artist Saskia de Wal Kunstwerk Shop Editions | Food Art by Saskia de Wal

Terug naar overzicht

€ 250,00 Incl. btw

(0)

Kleine werken vanaf 250 euro. Alleen in de winkel te koop .

Lees de volledige productomschrijving

Directe checkout

  • Op voorraad
  • Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren
  • Culinaire boetiek van restaurant OLIVIJN*
  • Topgastronomie voor thuis
  • Gratis verzending vanaf €100

Productomschrijving

In onze winkel in Haarlem hebben we meer dan 30 prachtige kunstwerken opgehangen die de schoonheid van eten op een bijzondere manier weergeven. Als je in onze Boetiek rondkijkt, zie je verschillende stillevens van heerlijk eten en drinken, sensuele portretten van mensen die extreem genieten van hun eten, en zelfs kunstwerken die de zeven dodelijke zonden op een gastronomische wijze verbeelden.

Al deze kunstwerken zijn gemaakt door Olivijn eigenaresse Saskia de Wal, zij is een kunst fotografe die haar carrière begon in de culinaire fotografie. Haar passie voor eten en drinken is goed te zien in haar werk, waar ze speelt met licht en kleur om de emoties en gevoelens die eten oproept vast te leggen.

Ze exposeerde in binnen en buitenland en haar werk is opgenomen in diverse kunst collecties. In 2019 won het internationale Best Food Photo Award in Denemarken voor haar Celebrating Pleasure serie. 

Wat zo bijzonder is aan Saskia's werk, is dat het niet alleen om het eten gaat. Haar kunstwerken weerspiegelen emoties en ervaringen die eten oproept. Van genot en vreugde tot schuld en zonde. Het is kunst met een boodschap, en het kan je echt raken.

En dat is waar het bij kunst om gaat. Het gaat om het plezier dat het kan geven. Kunst is niet alleen voor de elite of voor de mensen met veel geld. Iedereen kan genieten van kunst en het is ontzettend leuk om een eigen kunstcollectie te beginnen. Het kan je interieur verrijken en je emoties en gevoelens opwekken.

We willen je dan ook van harte uitnodigen om naar onze galerie te komen en de kunstwerken van Saskia de Wal te bekijken. Het is niet eng, we hebben koffie en we staan altijd klaar om je te helpen en te adviseren bij het kiezen van het juiste kunstwerk. Onze kunstwerken zijn er in verschillende formaten en prijzen, dus er is voor elk budget wel iets te vinden.

Kortom, als je op zoek bent naar kunst die je kan raken en inspireren, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We zijn er trots op dat we deze prachtige kunstwerken van Saskia de Wal kunnen laten zien en we hopen dat je net zo enthousiast wordt als wij. Kom gerust langs en ontdek wat kunst voor jou kan betekenen.

 

Reviews Schrijf je eigen review

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Schrijf je eigen review

    Beschikbaar in de winkel

    Sluiten