
Japanse Sansho peper poeder 10 gram
€ 9,95 Incl. btw
De smaak bestaat uit een frisse aroma gecombineerd met een aangename scherpte, die de tong een paar seconden verdooft. Ze zijn inheems in Japan.
Productomschrijving
Japanse Sansho Japanese peper (poeder) 10 gram
Citrus aroma met zachte tinteling
Sansho wordt, net als zwarte peperkorrels, gemaakt van een kleine bessen van een plant die bekend staat als zanthoxylum piperitum.
De smaak bestaat uit een frisse aroma gecombineerd met een aangename scherpte, die de tong een paar seconden verdooft. Ze zijn inheems in Japan. Deze speciaal geselecteerde gemalen pepers zijn afkomstig uit de Wakayama-regio.
Ze worden het meest gebruikt in de Japanse keuken, meestal in gegrilde vleesgerechten maar zijn ook zeer geschikt voor een breed scala aan groente-, vis-, gevogeltegerechten.
Donker en koel bewaren.
Reviews Schrijf je eigen review
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Schrijf je eigen review
Recent bekeken
Japanse Sansho peper poeder 10 gram
€ 9,95 Incl. btw