Winkel van sterren restaurant OLIVIJN*
Luxe Thuis Menu’s
Exclusieve delicatessen
Lekkerste cadeautjes
Marigold Eieren, doosje van 10

Marigold Eieren, doosje van 10

Terug naar overzicht

€ 10,00 Incl. btw

(0)

Het eerste culinaire ei van Nederland Een exquise wit ei met een krachtig gele dooier en een intens romige structuur.

Probeer het Olivijn RECEPT PERFECTE EI (link staat hieronder)

Lees de volledige productomschrijving

  • Niet op voorraad
  • Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren
  • Winkel van sterren restaurant OLIVIJN*
  • Luxe Thuis Menu’s
  • Exclusieve delicatessen
  • Lekkerste cadeautjes

Productomschrijving

Olivijn RECEPT: HET PERFECTE EI

 



Wat maakt Marigold bijzonder?

Het eerste culinaire ei van Nederland

Een exquise wit ei met een krachtig gele dooier en een intens romige structuur. Dat alles puur natuur, dankzij vrolijke kippen en uniek voer met gedroogde afrikaantjes. Marigold heeft een zalig fluweelzachte textuur en smaakt uitgesproken bloemig. Een ideale nieuwe smaakmaker in de culinaire wereld.

 

Welke kippen leggen Marigold?

Marigold eieren worden gelegd door The Queens of Eggs

Marigold eieren worden gelegd door The Queens of Eggs. Deze koninklijke witte kippen wonen in een boerderij waar de omstandigheden de natuurlijke omgeving van de kip zo goed mogelijk benaderen. Door het gedrag van de kippen goed te volgen worden regelmatig aanpassingen gedaan om de leefomgeving van de kippen nog verder te verbeteren.

 

Wat eten de kippen?

Het geheim van Marigold zit in het speciaal afgestemde voer.

Het geheim van Marigold zit in het speciaal afgestemde voer dat de kippen eten: een mix van granen, zaden en oliën. Een speciaal ingrediënt: de (gedroogde) bloemetjes van het afrikaantje, zorgt voor de speciale kleur, textuur en smaak.

 

It’s a family affair

Nelissen Pluimvee

 

Wat maakt ons anders?

 

We genieten er iedere dag van om met de beste chefs en kunstenaars van deze wereld nieuwe creaties te ontwikkelen waarmee we gebruikers een unieke beleving kunnen geven!

Wat vinden wij belangrijk?

Een bijzonder ei produceren waar chefs hun gasten culinair mee kunnen verrassen.

Een echt natuurproduct 

 

 
 

De eerste generatie

In 1956 beginnen Lei en Truus Nelissen in het Limburgse Oirlo een boerderij met asperges, aardbeien en legkippen. In 1979 besluiten ze alleen met de legkippen verder te gaan. Lei is voortdurend betrokken bij innovaties in de sector.

 
 
 
 
 

De tweede generatie

In 1990 neemt oudste zoon Jos met vrouw Marieëtte het bedrijf over en verdubbelt het bedrijf al snel in omvang. Daarna volgt een periode van herbezinning en vooruitkijken naar de toekomst.

 
 
 
 
 

Van kwantiteit naar kwaliteit

Jos en Marieëtte besluiten zich te richten op het product zelf en gaan samen met universiteiten op zoek naar de medische meerwaarde van een ei. Met nieuwe innovaties richten ze zich daarnaast ook op de gezondheid en het welbevinden van de kip.

 

Het culinaire ei

Het onderzoek naar medische toepassingen van eieren leert Jos en Marieëtte dat er ook effecten zijn op de smaak van het ei. Zo ontstaat het idee om o.a. afrikaantjes in het voer te mengen, wat resulteert in een verbluffend lekker ei. Marigold is geboren.

 
 
 
 
 

De derde generatie

Het hele gezin Nelissen is betrokken bij deze nieuwe richting en denkt mee. Mirthe en Lei zijn vanuit hun achtergrond van Industrial Engineering en Industrial design extra betrokken bij de ontwikkeling van het merk Marigold, met het mooie design van vroeger in een eigentijds jasje.

 

—-

 

Olivijn RECEPT: HET PERFECTE EI

Reviews Schrijf je eigen review

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Schrijf je eigen review

    Recent bekeken

    Beschikbaar in de winkel

    Sluiten