Winkel van sterren restaurant OLIVIJN*
Lekkerste winkeltje van Haarlem
Exclusieve delicatessen en cadeau’s
Lobster Lust | 60x90 | Dibond

Artist Saskia de Wal Lobster Lust | 60x90 | Dibond

Terug naar overzicht

€ 3.000,00 Incl. btw

(0)

Limited editions van 10 waarvan er reeds 9 verkocht zijn. Dit is de echt de allerlaatste die ooit te koop zal zijn.

Lees de volledige productomschrijving

Directe checkout

 • Op voorraad
 • Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren
 • Winkel van sterren restaurant OLIVIJN*
 • Lekkerste winkeltje van Haarlem
 • Exclusieve delicatessen en cadeau’s

Productomschrijving

 

Ze viert en bevrijdt
Saskia combineert eten en sensualiteit met elkaar. Ze viert de bevrijding van de mond. “Deze expositie gaat me aan het hart en waar mijn hart van vol is daar stroomt mijn mond van over.” aldus de kunstenares. Ze doorbreekt de stilte en ze bevrijdt de sensualiteit van zichzelf en anderen met haar expressieve beeldtaal en brutale sensualiteit.

 

Awardwinning kunst fotograaf Saskia de Wal:

Mijn levensvisie is “liberating pleasure”, dat straalt mijn kunst en fotografie ook uit. Op het eerste gezicht lijkt het voor sommigen alsof ik enkel ordinair etende mensen fotografeer, maar ik zie veel meer! Ik zie het moment waarop de smaakpapillen voor het eerst verrast worden door een heerlijke combinatie smaken en onverwachte diepgang. Ik zie de bevrediging van een hongerig iemand die net smakelijk gegeten heeft. Ik zie lust en liefde! Ik zie, voel en deel genot.

Mijn authentieke zelf en blik op de wereld uit ik het liefst in fotografie, zo kan ik in een oogopslag de heerlijkheden van het leven vastleggen en later ook weer delen. Daarom kies ik in de voorbereiding van mijn kunstwerken voor vrouwen die er niet zijn om voor mijn lens te acteren, maar juist heel vrij en open hun interactie met de verschillende maaltijden willen delen. Vrouwen die geen aandeel hebben in schaamte, of een onwerkelijks schoonheidsideaal nabootsen, maar juist vrouwen die zich vrij voelen en een eet-verhaal kunnen vertellen in elke hap, elke smaak en elke emotie.

Deze kijk op het leven die ik ook met mijn man Menno deel is wat ons in een unieke tijd zoals de verschillende Corona lockdowns vooruit heeft weten te brengen. De lockdown heeft om ons heen op haar eigen manier een grote straal van leegte en puinhoop achtergelaten. Maar voor ons was het anders, zelfs in deze tijd gingen wij op zoek naar een stukje pleasure, een genot die wij konden voelen, proeven en delen. Onze ontsnapping uit de wanhoop en onzekerheid die heerste. En als gulle mensen die wij zijn ook direct de manier om dit met de inwoners van Haarlem en daarna uiteindelijk met heel Nederland te delen.

Mijn man Menno (Meesterkok) besloot een unieke draai aan de ouderwetse kroket te geven. Zover zo dat mensen uit heel nederland naar Haarlem kwamen om onze rijk gevulde kreeft en truffel kroketten eigen te maken.

Het “simpele” besluit om de wereld anders te blijven zien heeft ons in een ongekende tijd van overleven naar overwinnen geholpen. Dit straalt zich ook uit in onze Olivijn winkel. Ons assortiment straalt ons motto, genot, uit. al onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd, waardoor onze gasten gegarandeerd alleen het allerlekkerste bij ons kunnen verkrijgen.

Deze unieke liefde voor levensgenot en eten maakt dat mijn kunstwerken zoveel sprekend zijn. Ik zet een hap om in gedeeld genot, en vertaal dat via mijn kunst zodanig dat een ieder die kijkt mee kan genieten van de gulzige heerlijkheden die de wereld te bieden heeft.

www.saskiadewal.com 

Reviews Schrijf je eigen review

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Schrijf je eigen review

  Recent bekeken

  Beschikbaar in de winkel

  Sluiten