Winkel is gesloten sinds 1 januari 2024
Kunst

Kunst

Al deze kunstwerken zijn gemaakt door Olivijn eigenaresse Saskia de Wal, zij is een kunst fotografe die haar carrière begon in de culinaire fotografie. Haar passie voor eten en drinken is goed te zien in haar werk, waar ze speelt met licht en kleur om de

  • Geen producten gevonden

In onze winkel meer dan 30 prachtige kunstwerken opgehangen die de schoonheid van eten op een bijzondere manier weergeven. Als je in onze rondkijkt, zie je verschillende stillevens van heerlijk eten en drinken, sensuele portretten van mensen die extreem genieten van hun eten, en zelfs kunstwerken die de zeven dodelijke zonden op een gastronomische wijze verbeelden.

Al deze kunstwerken zijn gemaakt door Olivijn eigenaresse Saskia de Wal, zij is een kunst fotografe die haar carrière begon in de culinaire fotografie. Haar passie voor eten en drinken is goed te zien in haar werk, waar ze speelt met licht en kleur om de emoties en gevoelens die eten oproept vast te leggen.

Ze studeerde aan de Fotoacademie in Amsterdam en heeft een grote naam opgebouwd. Ze exposeerde in binnen -en buitenland en haar werk is opgenomen in meerdere kunstcollecties. In 2019 won het internationale Best Food Photo Award in Denemarken voor haar Celebrating Pleasure serie. 

Wat zo bijzonder is aan Saskia's werk, is dat het niet alleen om het eten gaat. Haar kunstwerken weerspiegelen emoties en ervaringen die eten oproept. Van genot en vreugde tot schuld en zonde. Het is kunst met een boodschap, en het kan je echt raken.

En dat is waar het bij kunst om gaat. Het gaat om het plezier dat het kan geven. Kunst is niet alleen voor de elite of voor de mensen met veel geld. Iedereen kan genieten van kunst en het is ontzettend leuk om een eigen kunstcollectie te beginnen. Het kan je interieur verrijken en je emoties en gevoelens opwekken.

Kortom, als je op zoek bent naar kunst die je kan raken en inspireren, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We zijn er trots op dat we deze prachtige kunstwerken van Saskia de Wal kunnen laten zien en we hopen dat je net zo enthousiast wordt als wij.

Ontdek onze FoodArt kunstcollectie van meer dan 30 kunstwerken, met als thema de intieme beleving van voedsel en gerechten, vastgelegd op unieke foto's en fine art prints.

Van kleine formaten vanaf €250 tot grotere, exclusieve stukken vanaf €2500, voor elk budget is er dus iets prachtigs te vinden in onze unieke FoodArt galerie!