Winkel van sterren restaurant OLIVIJN*
Lekkerste winkeltje van Haarlem
Exclusieve delicatessen en cadeau’s
Kaviaar Baeri Classic

House of Caviar Kaviaar Baeri Classic

Terug naar overzicht

€ 55,00 Incl. btw

(0)

Wanneer je kennis wilt maken met kaviaar, dan is Baeri Classic kaviaar daar uiterst geschikt voor. De kaviaar is afkomstig van de Siberische Steur (Acipenser Baerii), één van de meest gekweekte steuren.

Lees de volledige productomschrijving

Directe checkout

 • Op voorraad
 • Direct leverbaar
 • Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren
 • Winkel van sterren restaurant OLIVIJN*
 • Lekkerste winkeltje van Haarlem
 • Exclusieve delicatessen en cadeau’s

Productomschrijving

Wanneer u kennis wilt maken met kaviaar, dan is Baeri Classic kaviaar daar uiterst geschikt voor. De kaviaar is afkomstig van de Siberische Steur (Acipenser Baerii), één van de meest gekweekte steuren. Voor veel mensen heeft de Baeri Classic kaviaar een herkenbare, typische kaviaar smaak en dat maakt het erg populair. De kaviaar staat bekend om zijn hoge kwaliteit en is één van de meest gegeten kaviaar soorten ter wereld.

De smaak

De eitjes zijn relatief klein met een grootte van 2.0 tot 2.5 mm. Tevens is deze grootte ideaal om de kaviaar te kunnen verwerken in diverse gerechten of u geniet deze kaviaar tussendoor op de hand of op een blini. De kleur van de eitjes varieert van antraciet tot zwart. De kaviaar heeft een aromatische smaak met tonen van kruiden en amandelen.

Natuurlijke leefomgeving

Sinds 2010 is wilde kaviaar verboden. Er wordt tegenwoordig geen onderscheid meer gemaakt tussen wilde kaviaar of gekweekte kaviaar, want alle kaviaar wordt tegenwoordig gekweekt. We vinden het natuurlijk wel belangrijk dat de kaviaar een wilde smaak heeft, want dat is nu eenmaal de lekkerste kaviaar. We hebben er daarom voor gekozen om kaviaar in te kopen van steuren die in een natuurlijke leefomgeving leven. De steuren leven in een enorm natuurlijk meer in China, die op sommige plekken meer dan 200 meter diep is. De steuren groeien op in bassins en op latere leeftijd worden ze uitgezet in het meer. Die uitzetting is belangrijk, want zo kunnen ze vrij rondzwemmen en zelf op zoek naar voedsel, dit komt absoluut ten goede aan de kwaliteit van de kaviaar. Tevens is er in Italië een kwekerij waar we de Baeri Classic kaviaar vandaan halen, deze kwekerij zorgt ook voor een zo natuurlijk mogelijke leefomgeving. Er wordt gezorgd voor een hoge kwaliteit van het water in de bassins, omdat dat zorgt voor een hoge kwaliteit van de eitjes die de steur produceert.

In onze blog kan je nog meer informatie lezen over kaviaar! 

Reviews Schrijf je eigen review

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Schrijf je eigen review

  Best sold with

  related-products-subtitle

  Recent bekeken

  Beschikbaar in de winkel

  Sluiten