Winkel is gesloten sinds 1 januari 2024
Foodsporen Cordyceps extract 30 ml

Foodsporen Cordyceps extract 30 ml

Terug naar overzicht

€ 29,95 Incl. btw

(0)

De Cordyceps militaris paddenstoel is onderdeel van het meubilair in de Tibetaanse en Chinese geneeskunde welke de paddenstoel talloze eigenschappen toekennen. De paddenstoel wordt veel gebruikt in de topsport voor zijn vermeende effecten.

Lees de volledige productomschrijving

Directe checkout

  • Op voorraad
  • Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren
  • Winkel is gesloten sinds 1 januari 2024

Productomschrijving

Het verrijkt vloeibaar extract van Foodsporen is ter activering van natuurlijke energie in het lichaam. Daarbij draagt het ook bij aan meer geestelijke energie.  
De Cordyceps militaris heeft als Nederlandse naam de rupsendoder gekregen en die naam dient letterlijk te worden genomen! Hij parasiteert zich namelijk op de rupsen van verschillende vlinders die deze inbraak dan ook niet overleven... Wij van Foodsporen zijn gek op de natuur, dus ook op vlinders! De Cordyceps militaris vruchtlichamen die wij in ons vloeibaar extract gebruiken zijn dan ook speciaal gekweekt op een doordacht natuurlijk substraat welke niet alleen voor een gezonde oogst zorgt, maar ook nog eens voor een product met een vele lagere consistentie van zware metalen als van Cordyceps uit het wild! Win-win! Het Foodsporen® Cordyceps vloeibaar extract is, net als alle producten van ons, vervaardigd van de vruchtlichamen van deze bijzondere paddenstoel. Wij gebruiken niet het mycelium wat op graan wordt gekweekt. Op deze manier kunnen wij u een eerlijk, krachtig en puur product bieden. Precies wat u verdiend vinden wij! Daarbij zijn al onze extracten, en dus ook het Foodsporen® Cordyceps vloeibaar extract gestandaardiseerd op maar liefst 30% polysachariden!  

Het Verrijkt Cordyceps vloeibaar extract; 
- Ter activering van natuurlijk energie in het lichaam 
- Draagt bij aan meer geestelijke energie 

Aantal doseringen:  
30 ml: 60 doseringen voor 30 dagen 


Productinformatie  
Per 10 druppels:                                 %ADH 
Cordyceps militaris     500mg 
Vitamine B3                 2550μg           15% 
Vitamine B6                 225μg             15% 

Gebruik: 
2x daags een half pipetje. Verspreid de inname over de dag voor maximale biologische beschikbaarheid. Niet innemen met koolzuurhoudende dranken over medicijnen.  

Geschikt voor: 
Vegetariërs en veganisten 

Niet geschikt voor: 
Tijdens de zwangerschap, bij borstvoeding en/of bij een allergie voor een van de ingrediënten. Bij twijfel, raadpleeg uw arts of apotheker.  

Foodsporen® Cordyceps vloeibaar extract is speciaal ontwikkeld ter aanvulling op uw dagelijkse voeding met de gezonde nutriënten van de Cordyceps militaris paddenstoel die vrij opneembaar is door het lichaam. 

Ingredienten: 
Cordyceps (Cordyceps militaris), Aqua, Alcohol, Niacinamide (vitamine B3), Pyridoxine hydrochloride (vitamine B6),  
 
Alc. 20% Vol 

V​​​​​​​anwege de wetgeving rondom supplementen mogen wij helaas geen (volledige) informatie verstrekken over dit product.

Reviews Schrijf je eigen review

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Schrijf je eigen review

    Recent bekeken

    Beschikbaar in de winkel

    Sluiten