Winkel van sterren restaurant OLIVIJN*
Lekkerste winkeltje van Haarlem
Exclusieve delicatessen en cadeau’s
GRATIS VERZENDING VANAF 50 euro
Colatura di alici, ansjovis sap 40 ml

Colatura di alici, ansjovis sap 40 ml

Terug naar overzicht

€ 9,95 Incl. btw

(0)

Colatura is een bijproduct van gezouten ansjovis. Het is een Italiaanse vissaus. Het geeft je pastasaus of dressing extra diepte en een umami boost!

Lees de volledige productomschrijving

Directe checkout

  • Op voorraad
  • Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren
  • Winkel van sterren restaurant OLIVIJN*
  • Lekkerste winkeltje van Haarlem
  • Exclusieve delicatessen en cadeau’s
  • GRATIS VERZENDING VANAF 50 euro

Productomschrijving

Via een gaatje onderin de ton waar de ansjovis met zout ligt druppelt de colatura naar buiten, het is dus krachtig en zout van smaak! Extract van gezouten ansjovis.

Aan de Amalfitaanse kust maken ze traditioneel Spaghetti con la Colatura, met peterselie, knoflook, peperoncino en wat colatura, voor dit gerecht kook je de pasta in ongezouten water. Wij hebben de Slow Food versien, wat inhoudt dat de ansjovis alléén voor de kust van het dorpje Cetara vandaan mag komen. De productie beperkt. Het zit in flesjes van 40ml. 

Ingrediënten: Ansjovissap, zout. 

Reviews Schrijf je eigen review

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Schrijf je eigen review

    Best sold with

    related-products-subtitle

    Recent bekeken

    Beschikbaar in de winkel

    Sluiten