
Colatura di alici, ansjovis sap 40 ml
€ 9,95 Incl. btw
Colatura is een bijproduct van gezouten ansjovis. Het is een Italiaanse vissaus. Het geeft je pastasaus of dressing extra diepte en een umami boost!
Productomschrijving
Via een gaatje onderin de ton waar de ansjovis met zout ligt druppelt de colatura naar buiten, het is dus krachtig en zout van smaak! Extract van gezouten ansjovis.
Aan de Amalfitaanse kust maken ze traditioneel Spaghetti con la Colatura, met peterselie, knoflook, peperoncino en wat colatura, voor dit gerecht kook je de pasta in ongezouten water. Wij hebben de Slow Food versien, wat inhoudt dat de ansjovis alléén voor de kust van het dorpje Cetara vandaan mag komen. De productie beperkt. Het zit in flesjes van 40ml.
Ingrediënten: Ansjovissap, zout.
Reviews Schrijf je eigen review
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Schrijf je eigen review
Best sold with
related-products-subtitle
Pasta spaghetti zwart NERO DE SEPIA, 500gr
€ 7,50 Incl. btw
Pasta Riccioli 500 gram
€ 7,50 Incl. btw
Recent bekeken
Colatura di alici, ansjovis sap 40 ml
€ 9,95 Incl. btw