Winkel is gesloten sinds 1 januari 2024
Foodsporen Chaga extract 30 ml

Foodsporen Chaga extract 30 ml

Terug naar overzicht

€ 29,95 Incl. btw

(0)

Het gebruik van Chaga heeft een rijke geschiedenis. Deze paddenstoel heeft tijdens de duizenden jaren oude relatie met de mens een passende naam vergaard. Hij wordt namelijk ‘de koning van het bos genoemd’.

Lees de volledige productomschrijving

Directe checkout

  • Op voorraad
  • Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren
  • Winkel is gesloten sinds 1 januari 2024

Productomschrijving

In gebieden zoals Siberië, China en Scandinavië heeft Chaga een bijna goddelijke status. In Amerika wordt Chaga ‘the king of herbs’ genoemd. Deze bijnamen verdiend Chaga wat ons betreft dubbel en dwars. Chaga is niet een paddenstoel zoals je hem denkt te kennen, namelijk met een steeltje en hoedje. Chaga is een zogenaamd sclerotium welke ontzettend hard is. Om de talloze gezonde stoffen uit Chaga voor jou beschikbaar te maken gebruiken wij (net als we voor al onze paddenstoelen doen) een high-tech, 3-voudige extractieprodcedure. Onderdeel van deze procedure is een ultrasone-geluidsfrequentie extractietechniek. Hierdoor is het volledige spectrum van vitale stoffen uit de Chaga aanwezig in de extracten van Foodsporen. Ons Chaga vloeibaar extract is gestandaardiseerd op maar liefst 30% polysachariden!  
 
Verrijkt Chaga extract; 
- Helpt bij de normale werking van het immuunsysteem 
- Draagt bij aan een gezonde celdeling 
- Is van belang voor de vorming van rode bloedcellen 
 
De container (het druppelflesje) waarin u uw vloeibaar extract zult ontvangen is geproduceerd van hoogwaardig MIRON® Violetglass en is volledig herbruikbaar. MIRON glas beschermt het product tegen schadelijke UV-straling waardoor de nutriënten in de vloeistof optimaal beschermt blijven en de houdbaarheid aanzienlijk verbeterd! Het potje is ook nog eens vaatwasser bestendig!          
 
Aantal doseringen:  
30 ml: 60 doseringen voor 30 dagen 

 
Productinformatie  
Per 10 druppels:                                    %ADH 
Chaga                           200mg 
Vitamine D3                  1,5μg               15% 
 
Gebruik: 
2x daags een half pipetje. Verspreid de inname over de dag voor maximale biologische beschikbaarheid. Niet innemen met koolzuurhoudende dranken over medicijnen.  
 
Geschikt voor: 

Vegetariërs  
 
Niet geschikt voor: 
Tijdens de zwangerschap, bij borstvoeding en/of bij een allergie voor een van de ingrediënten. Bij twijfel, raadpleeg uw arts of apotheker.  
 
Foodsporen® Chaga vloeibaar extract
 is speciaal ontwikkeld ter aanvulling op uw dagelijkse voeding met de gezonde nutriënten van de Hericium erinaceus paddenstoel die vrij opneembaar is door het lichaam. 
 
Ingredienten: 
Chaga (Inonotus obliquus), Aqua, Alcohol, Cholecalciferol (vitamine D3) 

Alc. 20% Vol 

V​​​​​​​anwege de wetgeving rondom supplementen mogen wij helaas geen (volledige) informatie verstrekken over dit product.

Reviews Schrijf je eigen review

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Schrijf je eigen review

    Recent bekeken

    Beschikbaar in de winkel

    Sluiten