
Belper Knolle, harde kaas gerold in peper (Zwitserland)
€ 17,00 Incl. btw
Een hard kaasje uit Belp, net onder Bern in Zwitserland, dat wordt gemaakt van rauwe koemelk en een sterke, kruidige smaak heeft.
Productomschrijving
Een hard kaasje uit Belp, net onder Bern in Zwitserland, dat wordt gemaakt van rauwe koemelk en een sterke, kruidige smaak heeft. Bij de productie worden namelijk stukjes knoflook, ui en Himalaya zout aan de melk toegevoegd waarna het als geheel door vers gemalen zwarte peper wordt gerold. Na een rijping tot 12 maanden in kelders, kan de hard geworden Belper Knolle verwerkt worden als truffel door deze te raspen of te schaven. Het is bijvoorbeeld goed te gebruiken als smaakmaker bij salades, carpaccio of vlak voor het opdienen van de pasta.
ingrediënten
Fresh Cows Milk, Salt, Cheese Cultures, Enzymes (Veal Rennet) koemelk (rauw) (bevat melk), knoflook, peper zwart, himalayazout, stremsel(dierlijk), zuursel
Voedingswaarden | per 100 g |
---|---|
Energie | 1847 kJ |
Energie | 441 kcal |
Vetten | 30,2 g |
Eiwitten | 39,4 g |
Zout | 1,5 g |
Reviews Schrijf je eigen review
5 sterren op basis van 1 beoordelingen Schrijf je eigen review
Most recent reviews
19-11-2021 00:37
SashaDeze kaas is echt verrukkelijk! Zo lekker romig! Ik rasp het over m pasta en gebruik de peperkorrels in het zakje als smaakmaker. Dubbel plezier van 1 kaasje.
Recent bekeken
Belper Knolle, harde kaas gerold in peper (Zwitserland)
€ 17,00 Incl. btw