Winkel van sterren restaurant OLIVIJN*
Lekkerste winkeltje van Haarlem
Exclusieve delicatessen en cadeau’s
Acanto Olijfolie, 500ml

Acanto Olijfolie, 500ml

Terug naar overzicht

€ 38,00 Incl. btw

(0)

Een Spaanse olijfolie, zacht en grassig van smaak. Gemaakt door vrouwen. In een prachtige fles. Dit wil je cadeau geven aan iemand of jezelf cadeau doen!

Lees de volledige productomschrijving

Directe checkout

 • Op voorraad
 • Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren
 • Winkel van sterren restaurant OLIVIJN*
 • Lekkerste winkeltje van Haarlem
 • Exclusieve delicatessen en cadeau’s

Productomschrijving

ACANTO BOTANIKAL IS EEN 100% GROENE FRUITIGE PICUAL, VAN HOGE INTENSITEIT, MET KRUIDENTOETSEN DIE DEELNEMEND AAN GROENE BLADEREN EN VERS GEMAAID GRAS, ARTISJOK EN AROMATISCHE KRUIDEN ZOALS BASILICUM EN OREGANO; MET BALSAMISCHE EN FRUITIGE TOETSEN KENMERKEND VAN DE TOMATENPLANT, DE GROENE BANAANSCHIL, DE KIWI EN DE GROENE APPEL. IN DE MOND WORDEN DE GROENE, FRISSE EN STERKE AROMA'S GEMENGD MET AANGENAAM EN INTENSE SENSATIES DIE OP EEN EVENWICHTIGE WIJZE DE BITTERE EN KRUIDIGE EIGENSCHAPPEN VERSTREKKEN, SAMEN MET LICHT SAMENHANGENDE SLOTNOTEN. ONZE OLIN WORDEN OP HET MOMENT VAN VERPAKKING GECLASSIFICEERD DOOR HUN POLYFENOL INDEX, DIE DE KWALITEIT EN GEZONDE EIGENSCHAPPEN VAN ONS PRODUCT ZAL GARANDEREN.

GEZONDHEID EN POLYFENOLEN
DE PICUAL OLIVE HEEFT EEN ENORME PERSOONLIJKHEID: HET KENMERKENDE BITTER EN KRUIDIG KARAKTER, KOMT UIT HET HOOG GEHALTE AAN POLYFENOLEN EN ANTIOXIDANTEN. DE FENOLIE VAN DE OLIJFOLIE MAAKT HET VERSCHIL IN KWALITEIT, BOVENDIEN OM HET PRODUCT EEN GROTERE STABILITEIT EN EEN LANGE LEVENSDUUR TE BIEDEN. ZE ZIJN VERANTWOORDELIJK VOOR HAAR GEZONDE EIGENSCHAPPEN EN HAAR DAGELIJKSE CONSUMPTIE WERKT ALS EEN BARRIRE TEGEN CARDIOVASCULAIRE ZIEKTEN. DE INTERNATIONAL OLIVE COUNCIL (IOC) HEEFT REEDS EEN OFFICILE METHODE VOOR DE ANALYSE VAN POLYFENOLEN GOEDGEKEURD EN DE LIJST DAARVAN IS OPGENOMEN IN DE EU-LIJST VAN TOEGESTANE GEZONDHEIDSCLAIMS VOOR VOEDSEL. HET KAN WORDEN BESCHOUWD ALS EEN HUNDELIGE OLIE WANNEER DE CONCENTRATIE VAN HET POLYFENOLEN-NIVEAU HOGER IS DAN 5 MG PER 20 G OLIE. (250 MG/KG) WIJ ZIJN ENGAGEMENT AAN ONZE KLANTEN: AL ONZE OLIJFOLIE WORDEN ONDERWORPEN AAN FENOLIC ANALYSE OM DE CONSUMENT ALTIJD HET HOOGSTE NIVEAU TE BIEDEN. WIJ ZULLEN HET ETIKET OP DE VOORKANT DUIDELIJK MERKEN MET DE POLYFENOL INDEX DIE OP HET MOMENT VAN DE VERPAKKING WORDT GEANALYSEERD. 

OOGST 2020
ONZE OLIJVEN WORDEN GETEELD ATSIERRA MÁGINA, GELEGEN IN HET CENTRAAL-ZUIDELIJKE DEEL VAN DE PROVINCIE JAEN, IN DE OMGEVING VAN DE BERGKETEN VAN MÁGINA. NATUURPARK SIERRA MÁGINA bevindt zich OOK IN DIT GEBIED. HET CIJFER VAN DE ERKENNING VAN HET NATUURPARK IS EEN BEWIJS VAN DE WAARDEN VAN RESPECT VOOR DE NATUUR, DIVERSITEIT EN DUURZAAMHEID VAN DIT GEBIED. BIJ DE PRODUCTIE VAN DE OLIN DIE WORDEN BESCHERMD DOOR DE BENAMING VAN OORSPRONG, BEGINT HET PROCES MET DE OOGST IN HET VELD, DIE UITSLUITEND WORDT UITGEVOERD MET GEBRUIK VAN OLIJVEN VAN DE BOOM, ZORGVULDIG VERZAMELD EN REINIGING OM OXIDATIE TE VOORKOMEN, EN AAN DE OLIE GELEVERD NA ZIJN OOGST. HET FRUIT MOET MINDER DAN 48 UUR NA ONTVANGST GEMAAKT WORDEN.


FILOSOFIE
DE WERELD VERANDERT EN DAAROM DOEN WIJ. DUS ONZE DOELSTELLING OM DE MEEST GESCHIKTE PERCELEN VAN OLIJFBOMEN TE VINDEN OM EEN NIEUW CONCEPT VAN EXTRA VERGINE OLIJFOLIE TE ONTWIKKELEN DAT DE MEDICINALE WAARDE VAN DE OLIJFOLIE VERBETERT. WIJ ACHTER HET BESTE VAN HET LAND ELK JAAR EN OPTIMALISEREN DE RESULTATEN VOLGENS ONZE NORMEN. DE PICUAL OLIJF IS DE BASIS VAN ONZE OLIN DANKZIJ DE THERAPEUTISCHE EIGENSCHAPPEN, DE ONMISKENBARE SMAAK EN DE INHERENTIE AAN DE ANDALUSISCHE TRADITIE. WIJ FLESSEN DE ONTELBARE GEZONDE EIGENSCHAPPEN DIE DE FRUIT VAN DE OLIJFBOOM ONS BIEDT EN WIJ LUISTEREN NAAR ONZE LANDSCHAPPEN DIE GEZONDHEID GROEIEN. DANKZIJ HET PROFESSIONELE TECHNISCHE TEAM DAT ELKE REIS LEIDT, ZULLEN WE DE BESTE SELECTIE VAN PICUAL OLIJVEN GARANDEREN EN DE DAAROP VOLGENDE SALING OM DE HOOGSTE FENOLIC-NIVEAUS TE BEREIKEN OM ONZE DOELSTELLING TE BEREIKEN: OILIKALAT ER EEN BIO CREREN.

Reviews Schrijf je eigen review

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Schrijf je eigen review

  Recent bekeken

  Beschikbaar in de winkel

  Sluiten