Winkel is gesloten sinds 1 januari 2024
 • Meer doen met groente? -1Masterclass met Meesterkok Menno Post Meer doen met groente? Knolselderij is ontzettend veelzijdig, lekker en het is een natuurlijke vleesvervanger Masterclass Knolselderij
 

Recepten recepten-subtitle

 • Knolselderij frietjes met verse truffel25 Mei

  ReceptenKnolselderij frietjes met verse truffel

  Stel je eens voor: het is 18:00 uur in de avond en je komt net thuis na een lange dag werken. Je verlangt naar iets hartigs en knus om je op te warmen. Maar in plaats van naar de snackbar te gaan voor aardappelfrietjes, heb ik een heerlijk gezond alternatief voor je: knolselderij frietjes!

Blog OLIVIJN

 • Knolselderij: Een verrassende groente vol smaak en textuur30 Jun

  BlogKnolselderij: Een verrassende groente vol smaak en textuur

  De knolselderij, met zijn robuuste uiterlijk en karakteristieke smaak, is een groente die vaak over het hoofd wordt gezien in de keuken. Maar deze veelzijdige knol verdient absoluut meer aandacht. In deze blog duiken we dieper in de wereld van de knolselderij en ontdekken we zijn unieke eigenschappen, smaakprofiel en de verschillende onderdelen die je kunt gebruiken, zoals bleekselderij, knolselderij en selderijblad. Bereid je voor op een culinair avontuur met deze fantastische groente!

 • 100 smaakmakers voor vegetarische keuken 30 Jun

  Blog100 smaakmakers voor vegetarische keuken

  Lijst van 100 smaakmakers die veel gebruikt worden in de vegetarische keuken

 • De kunst van smaakvol vegetarisch koken09 Jun

  BlogDe kunst van smaakvol vegetarisch koken

  Ben je een liefhebber van lekker eten, maar wil je ook vaker genieten van smaakvolle vegetarische gerechten? Het goede nieuws is dat je geen vlees nodig hebt om een heerlijke maaltijd op tafel te zetten. In deze blog ontdek je de kunst van smaakvol vegetarisch koken zonder vlees. Leer hoe je met de juiste kruiden, specerijen en combinaties van groenten en peulvruchten rijke smaken kunt creëren die zelfs de meest fervente carnivoren zullen verrassen.